Definitely not X-Men
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Let me take care of you
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Kai Freberg Fri Apr 03, 2015 2:42 pm

» It's time to bring out the big balloons
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Kai Freberg Thu Apr 02, 2015 10:29 pm

» Error 404
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Shawn Culver Wed Apr 01, 2015 6:15 pm

» Definitely not chat
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Brynjar Folke Sigurðrson Tue Mar 31, 2015 6:53 pm

» Rapture
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Kai Freberg Tue Mar 31, 2015 5:08 pm

» I'm still standing
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Aaron Jenkins Mon Mar 30, 2015 8:08 pm

» Daily London
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Noah & Emma Mon Mar 30, 2015 4:30 pm

» going down in flames
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Nina Robbins Sun Mar 29, 2015 11:09 pm

» Väike valearvestus
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Shawn Culver Sun Mar 29, 2015 10:24 pm

» i've fallen and i can't get up
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Ms. Beatrice Abrams Sun Mar 29, 2015 10:20 pm

» The morning after
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Olivier Warring Sun Mar 29, 2015 2:05 am

» Rebaste rets [MASSIKAS]
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Olivier Warring Sun Mar 29, 2015 12:01 am

» Õppus [massikas]
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Kai Freberg Thu Mar 26, 2015 2:33 pm

» Bääm - Science!
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Nina Robbins Wed Mar 25, 2015 11:39 pm

» [Valikaine] Konservatiivid vs liberaalid - võimuvõitlus aastast 2015
Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeby Olivier Warring Wed Mar 25, 2015 10:51 pm

Väike valearvestus

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Ms. Beatrice Abrams
32-aastane // üliinimlik tugevus
Ms. Beatrice Abrams

Mõisas oldud aeg : 17 aastat

Väike valearvestus - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeSun Mar 22, 2015 11:31 pm

"Roboteid? Kõlab keeruliselt," muigas Beatrice. Selle jaoks läheb vist küll kõrgemat matemaatikat tarvis. Jessas, see kutt on kena ja tark! Chaching! "Nii et põhimõtteliselt sa leiutasid endale naise," naeris Tris. Mehe oh-so-subtle puudutuse peale naine muigas lõbusalt. Väga smooth. "Mõnd oma robotnaist? Hmm, ma arvan, et ta muutub äkki armukadedaks," tögas Tris. Kätt ta siiski ära ei tõmmanud. Teise käega tõstis küll kohvitassi ja jõi ühe lonksu.
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeSun Mar 22, 2015 11:48 pm

"No võib ka nii öelda," naeris Shawn samuti. Nojah, tal oli üks robot tõesti kodus, aga naiseks mees teda siiski ei pidanud. "Ei usu, ma programmeerisin ta täpselt nii, et ta ei muutuks armukadedaks," muigas mees. "Ta saab väga hästi aru, et inimesele on siiski inimest vaja," sõnas Shawn. Ta tõstis ka oma vaba käe ja võttis paar lonksu oma kohvist. Natukene veel, ja tal on see kohe otsas. "Aga kuidas kõlab siis?" uuris Shawn muiates. Teeme nii, et see mutandiga kohvitamine ei ole tühja läinud. 
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeMon Mar 23, 2015 12:03 am

"Oo, programmeeritav naine! That's the dream!" naeris Beatrice. Mnjaa, mehed võiks ka puldiga tulla. Mute nupp kuluks tülide käigus ära näiteks. "Mnjaa, metallikolin voodis.. Mitte kõige atraktiivsem asi," muigas naine. Okei, nüüd ta juba vihjas mingile voodiactionile. Halb! "Kohe või?" küsis Tris veidi üllatunult vastu. "Ma pole sedasorti naine, kes pärst esimest kohtingut kohe mehe juurde ronib," muigas ta seejärel. "Pealegi pole ma veel veendunud, et sa sarimõrvar pole."
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeMon Mar 23, 2015 12:11 am

"No täpselt, ajab tuju üsna ära," naeris Shawn, kui Tris metallikolinast voodis rääkis. Edasise peale ta naeratas ja kehitas õlgu. "Miks ka mitte?" pakkus mees muretult. "Kuidas ma siis seda tõestada saan, et ma pole sarimõrvar?" uuris Shawn naeratades. Sest täpselt seda ta oli. Oleks täitsa tore teada, kuidas ta saab naisi veenda, et ta pole sarimõrvar. "Pealegi, kui ma oleks, siis kas ma tõesti oleks su kohvile kutsunud?" uuris ta lõbusalt. Tõesti, ta oleks siis juba kõrvaltänavas naisele otsa peale teinud, mitte talle kohvi välja teinud ja ei kutsuks teda koju. Liiga palju tunnistajaid. 
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeMon Mar 23, 2015 12:19 am

"Sest.. Ma ei tea. Nii ei tehta," muigas Tris. Ta ka ei teadnud, miks. Aga no ta oli naine ja hiskond õpetas naisi kõiki kartma. Isegi kui sa oled supertugev. "Noo ütled oma isikukoodi ja siis ma helistan semule ja lasen tausta kontrollida ja puha," sõnas Beatrice võimalikult tõsiselt. Samas Des polnud kuidagi veidralt käitunud ega millegagi sellist muljet jätnud, et ta mingi jobu on. Aga sisetunne ütles ikkagi, et esimesel kohtingul - kui see üldse oli kohting - ei ronita kohe mehe koju! "Mine tea, äkki see on osa su salakavalast plaanist!" Kui Tris vaid teaks, kui õigus tal on..
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeMon Mar 23, 2015 12:41 am

"Nii vanamoodne kohe?" küsis Shawn lõbusalt. Ikka võib ju esimesel kohtingul külla minna. Kuuldes, et naine tema tausta kontrollida tahab, naeris Shawn lõbusalt. "Äkki saab ikka kuidagi teisiti, need taustauuringud võtavad nii kaua aega," arvas mees. "Ei ole mul muud plaani, kui kenale naisele oma kodu tutvustada, ja ehk enamatki," naeratas Shawn. "Ma üldse ei tahaks oodata, kuni me mitmel kohtingul käinud oleme," muigas mees. Tahaks ikka kohe selle friigi endale koju viia.
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeMon Mar 23, 2015 10:42 am

"No ma olen ikkagi daam," muigas Tris. Okei, ta ei saaks ühel käel kokku lugeda neid kordi, kui ta mingi suvaka mehe juurde koju oli läinud. Mitte, et ta kerglane oleks, aga no.. Tal on ka vajadused! "Aa, nüüd on juba enamatki? Alles tahtsid oma naist näidata," naeris naine ja jõi siis viimase lonksu oma kohvist ära. Okei, mida hullu ikka juhtuda saab. Ta valdas enda võimet hästi ja vaevalt, et ükski neist robotitest temale vastu saaks. "No olgu. Lähme," sõnas naine viimaks ja tõusis toolilt, enne kui ta ümber jõuaks mõelda, haarates seljatoelt ka enda tagi.
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeMon Mar 23, 2015 6:20 pm

"Seda muidugi," naeratas Shawn, kui Tris teatas, et ta siiski on daam. Ta naeratas õlgu kehitades, kui naine naeris selle üle, et Shawn ehk enamatki tahaks nüüd juba. Kuid Tris üllatas teda, heal viisil. Shawn tõusis samuti, juues oma kohvitassi kiirelt tühjaks. "Lähme," nõustus nees naeratades. Ta avas naisele kohviku ukse, et too tema ees väljuks, ning võttis suuna enda korteri poole. Õnneks ei elanud mees üldse kaugel. "Mis sind siiakanti tõi üldse?" uuris Shawn, kui nad paar hetke jalutanud olid. 
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeMon Mar 23, 2015 10:42 pm

Õue jaheda õhu kätte astudes pani Tris endale tagi uuesti selga, võttes suuna Desi järgi ja hakates jumal teab kuhu sammuma. Kõiksugu 'see on halb idee' laadsed mõtted tagaplaanile surunud, pööras ta naeratades pilgu mehele. "Läksin töölt koju algselt, aga siis nägin toda tüdrukut ja neid mehi tema sabas," sõnas Tris mehele vastuseks. Ta korter polnud siit ka kuigi kaugel. Piisavalt lähedal, et ta ülikooli jalgsi kõndida saaks aga samas ka mitte liiga lähedal, et mitte laisaks minna. Kogu see pasta ja vein tuli kuidagi ära ka teenida.
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeTue Mar 24, 2015 4:54 pm

Shawn noogutas Trisi sõnade peale muiates. "Väga julge sinust sekkuda, aga eks adrenaliin teeb oma osa," sõnas Shawn lõbusalt. Ta sättis oma haaret koti ümber, mis tal käes oli, seal oli ju tema nüüdseks hommikusöök, ning sammus siis ühe kortermaja treppidest üles. Ta avas ukse võtmega ning astus eemale, et Tris enda ees sisse lubada. Plaan lähebki läbi. See oli lihtsalt nii ideaalne, kuidas naine nõustus temaga kaasa tulema. Shawn ei suutnud ära oodata hetke, mil ta naise ära uimastab.
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeTue Mar 24, 2015 7:14 pm

"Just, adrenaliin.. Aga noh, ma olengi alati natuke liiga julge olnud. Itaalia temperament või miskit.." nõustus Beatrice naeratades. Julge ikka, mis tal karta. Naine viis pilgu kortermajale, milleni nad jõudnud olid. Täitsa tavaline maja. Mitte, et ta mingit tondilossi oodanud oleks. Tris järgnes mehele trepist üles ning astus siis korterisse. "Sa elad üksinda?" uuris ta nii muuseas. Seda veel vaja, et mingi korterikaaslane kuskilt välja hüppaks. Nahktagi võttis naine uuesti seljast, vaadates siis hetke ringi, et leida kohta, kuhu see riputada.
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 25, 2015 1:18 pm

Shawn muigas lõbusalt, kui Tris temperamendist rääkis ning noogutas küsimuse peale. "Täiesti üksinda," ütles mees. "Kui välja arvata mu robotist naine," lisas ta lõbusalt, pannes enda jaki nagisse rippuma, näidates, et Tris võib sama teha. Shawn suundus tulesid järjest põlema pannes kööki, et söök külmkappi ära panna. Mehe korter oli mõnus ja hubane, kuskil ei vedelenud mingeid üleliigseid asju, nagu näiteks relvi ja musti riideid. "Niisiis, soovid mu naisega kohtuda?" küsis Shawn kavalal häälel, kui Trisi poole pöördus.
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 25, 2015 1:26 pm

"Aah.. Ma jõudsin tema juba ära unustada," muigas Beatrice. Vähemalt oli tollel eeldatavasti mingi on/off nupp juhuks kui tal siiski peaks armukadedus sisse kodeeritud olema. Naine pani enda tagi nagisse rippuma ja suundus siis mehe järel.. kuskile. Kööki, nagu välja tuli. Väga ilus oli kõik küll. "Kohe näha, et majas on naine," muigas Tris mingeid nipsasjakesi uurides. Poissmeestel oli elamine tavaliselt vähe teistsugune. Rohkem sassis ka. "Oojaa," muigas Tris uudishimulikult ringi vaadates, justkui oodates, et mingi asi kuskilt rataste vurisedes kohale sõidab.
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 25, 2015 1:33 pm

"Keegi peab siin korda ka hoidma ju," naeris Shawn Trisi sõnade peale. Kuigi tegelikult koristas mees ise. "Siis teda nägema sa pead," lisas mees muiates. Ta võttis ühe kapi sahtlist puldi, mille nuppu vajutades oli kuulda kaugemalt piiksumist ning varsti tuligi metalsete sammudega kohale põlvekõrgune robot. Tema silmad hiilgasid punaselt ning ta nägi üsna kuri välja, kui sedasi vaadata. "See on siis minu naine," muigas Shawn. "Ütle Trisile tere," käskis Shawn, vajutades üht nuppu oma puldil. Robot pöördus Trisi suunas. "Tere, Tris."
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 25, 2015 1:40 pm

"Kuigi süüa see robot ilmselgelt ei tee," muigas Beatrice, vihjates moonakotile, mida Des terve õhtu kaasas oli kandnud. Piiksumise peale viis Tris pilgu ukse suunas, oskamata midagi oodata. Ja üllatunud oli ta siiski. "Oi kui nunnu!" kilkas naine lõbusalt, kükitades siis, et robotit paremini näha. Need punased silmad ilmselgelt teda ei häirinud. Kõige enam torkas silma ikka, kui pisike robot oli! Nii armas! Ja see rääkis ka veel. Sold! "Tere!" sõnas Tris viisakalt vastu, uurides robotit igast küljest. "Okei, nüüd ma saan aru, miks ta süüa ei tee," naeris naine uuesti tõustes, "Ta ei ulatu pliidini!"
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 25, 2015 4:10 pm

"Ma väga ei piina teda jah," muigas Shawn söögi tegemise jutu peale. Ta naeratas, kui jälgis, kuidas naine seal kilkas, et robot nii nunnu oli. On jah nunnu. Shawn turtsatas naerma, kuuldes Trisi arvamust, miks robot süüa ei tee. "Võib ka nii öelda," nõustus Shawn lõbusalt. "Mis sa siis arvad?" uuris Shawn, kui lasi robotil end keerutada, et Tris teda ilusti iga nurga alt näeks. Armas robot oli tõesti, aga väga mingit otstarvet tal tõesti ei olnud. Shawn ehitas roboteid ja sarnaseid asju vaid ajaviiteks. Kuigi sel robotil oli ka võime tappa, kui Shawn seda tahaks. 
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 25, 2015 4:29 pm

"Ma arvan, et ta on väga armas ja puha, aga naise osas leiaksid sa endale kindlasti parema," muigas Beatrice pisut flirtivalt. Ta ei kujutanud üldse ette, mis töö on sellise asjanduse ehitamine. Humanitaarvaldkond oli ikka raudpolt tema teema. Hea oli, et ta kodus maalid seintele riputatud sai, sealjuures sõrmed terveks jättes. Nii et kogu keerukust sujuvalt eirates oli robot tõesti lihtsalt nunnu. "Vähemalt on sul keegi, kes sind koju tulles rõõmsasti tervitab," arvas naine. Kui see just päeval mingis sleepmode'is polnud või miskit.
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeWed Mar 25, 2015 4:44 pm

"Kahtlemata... oled ka ise suurepärane näide paremast variandist," naeratas Shawn kavalalt. Tegelikult ajas ikka öökima küll mõte sellest, et tal mingi rõve mutant korteris oli. Edasise peale mees naeris ja raputas pead. "Ta kahjuks ei tervita mind, kui ma koju jõuan, ta enamasti magab," muigas Shawn. Tõepoolest, robot ei olnud aktiivne, kui Shawn kodus polnud. Ja enamasti polnud aktiivne ka siis, kui Shawn oli kodus. 
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeThu Mar 26, 2015 5:03 pm

Beatrice vaid muigas endamisi. See mees leidis ka iga võimaluse komplimentide jagamiseks. Milles muidugi polnud ka midagi halba. Millisele naisele taoline meelitamine ei meeldiks. Aga samas pani see naist mõtlema, millise naistemehega tegu võis olla. Aga no.. ega ta mingit abikaasat sinna korterisse otsima ei tulnud. "Siis on küll kurb," nentis Tris roboti osas. Naine viis pilgu üle köögi ja jäi siis taas Des'i silmitsema. "Kas ma saan ametliku tuuri ka?" uuris Tris muiates.
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeThu Mar 26, 2015 6:26 pm

"On tõesti kurb," pidi Shawn nõustuma. Kuuldes naise küsimust, muigas Shawn vähe kavalamalt. "Kui sa nii ilusti küsid," muigas mees. Ta käskis robotil tagasi oma puhkenurka minna ning pani selle puldi ära, et siis köögist lahkuda. "Sin on elutuba, ilmselgelt," tutvustas Shawn lõbusalt, kui käega elutoa suunas viipas. Kena ja avar tuba oli. Seejärel liikusid nad koridori. "Vannituba, külalistetuba, minu kontor või noh, leiutamise tuba," seletas Shawn, kui ustele viipas. Ühtegi neist ustest ta ei avanud. "Ja siin on magamistuba," jõudis ta viimase pisut avatud ukseni, mis koridori lõpus asus. 
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeThu Mar 26, 2015 6:50 pm

Beatrice järgnes mehele läbi korteri. Pidi tunnistama, et tõesti oli ilus elamine mehel. Mitte, et ta sellest kuigi palju näinud oleks. Kuigi jah, vannituba tutvustada oleks tõesti pisut naljakas olnud. Kuigi see leiutamise tuba kõlas küll põnevalt. Aga ta oli juba aru saanud, et mees oli üsna kinnine, nii et ta ei hakanud ise torkima ka. "Väga kena," lausus Tris seisatades. Muidugi oli see uks irvakil, mõjudes eriti kutsuvana. Aga tema ei kavatsenud küll mehele kaela langeda.
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeThu Mar 26, 2015 7:08 pm

"Ma tänan," muigas Shawn, kui Trisi silmitses. Robot sättis ka ennast koridori lõpus mõnusalt sisse. "Saan ma sulle midagi pakkuda?" uuris mees siis huviga. "Midagi juua, süüa?" pakkus ta. Mehel ei olnud vähimatki plaani selle naisega voodisse ronida, ta ju oli näinud, kui tugev too oli. "Või kuidas kõlaks väike filmiõhtu koos klaasikese veiniga?" pakkus Shawn ka järgmise võimaluse. 
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeThu Mar 26, 2015 7:19 pm

Beatrice omas siiski oma võime üle piisavat kontrolli, et igas olukorras hakkama saada. Mitte, et ta seda mainima hakkaks mehele. Ta oli endiselt piisavalt naiivne, et reaalselt uskuda, et Des ei jaganud miskit ta võimest. "See filmiõhtu variant oleneb sellest, mis filme pakkuda on," muigas Tris. Klaas veini kõlas ka hästi. Klaas veini kõlas alati hästi tema jaoks. Mis sest, et see nali hommikul tihti peavaluga lõppes. Vein oli seda väärt.
Back to top Go down
Shawn Culver
26-aastane
Shawn Culver

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeThu Mar 26, 2015 7:28 pm

Shawn naeratas lõbusalt naise sõnade peale, aga viipas käega, et nad läheksid elutuppa. "Igasuguseid filme on pakkuda," kinnitas ta, kui naisel diivanile istuda palus ja teleka tööle pani, et selle läbi minna filmide kataloogi. "Sa võid ükskõik, millise välja valida, mulle sobivad nad kõik," muigas Shawn pulti naisele ulatades. Seal sai lugeda nii pealkirja kui ka lühitutvustust valitud filmide kohta.
Back to top Go down
Ms. Beatrice Abrams
Ms. Beatrice Abrams

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitimeSat Mar 28, 2015 4:51 pm

Beatrice sättis end mugavalt diivanile istuma, libistades kingad jalast, et veel mugavam oleks. Puldi võttis ta rõõmsasti vastu, sest millisele naisele ei meeldiks, kui tema kõike otsustada saab! Puldinuppe klõpsides libistas ta pilgu üle erinevate filmide. Osasid oli ta näinud, aga suurt enamust mitte. Ta ise väga palju filme ei vaadanud, aga vahel oli mõnus. See oligi rohkem selline.. kink iseendale, kui sai lihtsalt end või antud juhul head seltskonda nautida. Viimaks jäi ta pidama mingisugusel ajaloolisel draamal, sest noh.. Chick flickidega ta meest piinata ei tahtnud ja komöödiaks ka tuju polnud ja ta oli siiski ajaloolane ju.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Väike valearvestus   Väike valearvestus - Page 2 I_icon_minitime

Back to top Go down

Väike valearvestus
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next